Opdrachtgevers

Van A tot Z

Communicatieadvies, teksten en social media
"Als manager van de Helderse Uitdaging ben ik de spin in het web die stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbindt aan het lokale bedrijfsleven. Ik regel alles van A tot Z."
Teksten voor de website, brochure en flyer‌
"Voor Beleef het Avontuur heb ik twee mooie odprachten mogen doen. Voor zowel De Klimvallei als Escaperoom Den Helder heb ik de teksten voor de websites, brochures en flyer geschreven," 
Communicatieadvies, teksten en social media
"Voor Santé! heb ik een leuk communicatievraagstuk opgepakt: het 10-jarig jubileum. Ik heb onderzoek gedaan, strategie geformuleerd, een communicatieplan geschreven en uitgevoerd."
Communicatieadvies
"Voor de Helderse Ondernemers Vereniging heb ik een interessant communicatievraagstuk opgepakt: communicatie met de leden. Ik heb onderzoek gedaan en een communicatieplan geschreven."
Teksten voor websites
"Voor Jong Media heb ik webteksten geschreven voor Victoria Vlees en webteksten  geredigeerd voor de websites van de Seniorenkrant en Be You Energy."
Teksten voor flyers
"De Organisatie van Nederlandse Tandprothetici had drie bestaande flyers en een advertorial die ik tekstueel heb geredigeerd. Daarnaast heb ik ook advies gegegeven over de opmaak."
Teksten voor magazines
"Zeeman Reclame Groep brengt verschillende magazines uit en maakt brochures en jubileumkranten voor bedrijven. Hiervoor schrijf ik regelmatig artikelen. "
Teksten en social media
"In de jaren dat ik werkzaam was bij de Rabobank heb ik het bestuur van Ondernemersvereniging Kooypunt ondersteunt met notuleren en marketing/ communicatie zaken en dat doe ik nog steeds."
Teksten voor de website
"Ik heb de teksten geschreven en geredigeerd voor de website van Dental Design Centrum door mij te verdiepen in het bedrijf en de diensten die zij leveren."

Kennismaken?

Bel, mail of laat een bericht achter via het contactformulier. Ik kijk graag wat ik voor ‌‌jouw organisatie kan betekenen.

06 57 87 71 46
cyril@kraakheldercommunicatie.nl

LinkedIn
‌Instagram
‌Facebook

Contactformulier

Bedankt voor je interesse. Ik neem zo snel mogelijk contact op om kennis te maken.

Creatieve groet,
Cyril Kraak
Verstuur
KVK: 
56442572