Opdrachtgevers

Van A tot Z

P‌rojectmanagement en communicatieadvies
"Sinds 2020 ben ik projectleider van Op Kop, hét platform voor leren, werken en wonen in de Kop van Noord-Holland. Een project van de gemeentes Texel, Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en de Provincie Noord-Holland."
P‌rojectmanagement en communicatieadvies
"Sinds 2019 ben ik manager van de Helderse Uitdaging. Als een spin in het web verbind ik stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, aan het lokale bedrijfsleven. Ik onderhoud alle contacten en regel alles van A tot Z."
P‌roject-  en ‌
‌eventmanagement
"Het meerdaagse event EMD, georganiseerd door de Europese Commissie, werd in de Kampanje georganiseerd. Samen met de gemeente Den Helder en Druktemaker hebben we een fantastisch online event neergezet," 
Teksten

‌"Fysiotherapie Carolien Slot & Marieke Post hebben een magazine uitgebracht om de verschillende zorgdisciplines in de gemeente Den Helder onder de aandacht te brengen. Voor dit magazine heb ik de teksten geschreven."
(Web)teksten

‌"Aannemingsbedrijf A. Tuin Den Helder BV wilde graag pakkende teksten over hun medewerkers voor de website en social media. Om zo nieuwe mensen aan te trekken. Ook waren er nieuwe webteksten nodig." 
Social media 
"Voor Camping Duinzoomhoeve heb ik teksten geschreven voor hun social media kanalen en een contentplannng gemaakt. Op deze manier kunnen zij zelf de teksten inplannen en hebben ze een duidelijk overicht."
Communicatieadvies
"Voor de Helderse Ondernemers Vereniging heb ik een interessant communicatievraagstuk opgepakt: communicatie met de leden. Ik heb onderzoek gedaan en een communicatieplan geschreven."
Webteksten
"Voor Jong Media heb ik webteksten geschreven en geredigeerd voor diverse klanten. Voor  Victoria Vlees heb ik teksten geschreven en  voor de websites van de Seniorenkrant en Be You Energy teksten geredigeerd."
Training social media
"Voor Kleurrijk Julianadorp heb ik social media teksten geschreven rondom de activiteiten die zij organiseren en een contentplanning gemaakt. Daarnaast heb ik het bestuur een korte training gegeven hoe zij dit het beste kunnen inplannen."
Communicatieadvies
"De Koninklijke Nederlandse Kolf Bond volgt het traject Verenigingsondersteuning. Hun hulpvraag was dat ze graag een marketing en promotieplan wilden hebben. Daarbij heb ik ze ondersteund met als resultaat een goed plan."
Teksten
"De Organisatie van Nederlandse Tandprothetici had drie bestaande flyers en een advertorial die ik tekstueel heb geredigeerd. Daarnaast heb ik ook advies gegegeven over de opmaak."
Training communicatie, PR en social media
"Het team van RKBS de Vlieberg heb ik een training gegeven hoe ze de school beter in de markt kunnen zetten. Met simpele tools waarmee ze hun activiteiten op een goede manier kunnen uitdragen, intern en extern."
Communicatieadvies en webteksten
"Voor Santé! heb ik een ontzettend leuk communicatievraagstuk opgepakt: het 10-jarig jubileum. Ik heb onderzoek gedaan, strategie geformuleerd, webteksten geschreven, een communicatieplan opgesteld en uitgevoerd."
Teksten

‌"Zeeman Reclame Groep brengt verschillende magazines uit en maakt brochures en jubileumkranten voor bedrijven. Hier heb ik regelmatig teksten voor geschreven."
C‌ommunicatieadvies en eventmanagement
"Ik ondersteun het bestuur van Ondernemers-vereniging Kooypunt met notuleren, marketing/ communicatie zaken en ik organiseer met Helder Events de Open Dag op hun bedrijventerrein."
(Web)teksten 
"Voor Beleef het Avontuur heb ik twee mooie opdrachten mogen doen. Voor zowel De Klimvallei als Escaperoom Den Helder heb ik de teksten voor de websites, brochures en flyer geschreven.
W‌ebteksten
"Ik heb de teksten geschreven en geredigeerd voor de website van Dental Design Centrum door mij te verdiepen in het bedrijf en de diensten die zij leveren."

Mijn uurtarief is € 70, - exclusief btw.

Bel, mail of laat een bericht achter via het contactformulier. Ik kijk graag wat ik voor ‌‌jouw organisatie kan betekenen.

06 57 87 71 46
cyril@kraakheldercommunicatie.nl

LinkedIn
‌Instagram
‌Facebook
‌Twitter

Contactformulier

Bedankt voor je interesse. Ik neem zo snel mogelijk contact op om kennis te maken.

Creatieve groet,
Cyril Kraak
Verstuur
KVK: 
56442572