Opdrachtgevers

Van A tot Z

Teksten vor website
‌en social media
"Aannemingsbedrijf A. Tuin Den Helder BV wilde graag pakkende teksten over hun medewerkers voor de website en social media. Om te laten zien wat werken bij Tuin inhoudt en nieuwe mensen aan te trekken." 
Teksten voor de website, brochure en flyer‌
"Voor Beleef het Avontuur heb ik twee mooie opdrachten mogen doen. Voor zowel De Klimvallei als Escaperoom Den Helder heb ik de teksten voor de websites, brochures en flyer geschreven.
Teksten voor de website
"Ik heb de teksten geschreven en geredigeerd voor de website van Dental Design Centrum door mij te verdiepen in het bedrijf en de diensten die zij leveren."
Social media teksten
"Voor Camping Duinzoomhoeve heb ik teksten geschreven voor hun social media kanalen en een contentplannng gemaakt. Op deze manier kunnen zij zelf de teksten inplannen en hebben ze een duidelijk overicht."
Communicatieadvies, teksten en social media
"Als manager van de Helderse Uitdaging ben ik de spin in het web die stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbindt aan het lokale bedrijfsleven. Ik onderhou alle contacten en regel alles van A tot Z."
Communicatieadvies
"Voor de Helderse Ondernemers Vereniging heb ik een interessant communicatievraagstuk opgepakt: communicatie met de leden. Ik heb onderzoek gedaan en een communicatieplan geschreven."
Teksten voor websites‌
"Voor Jong Media heb ik webteksten geschreven en geredigeerd voor diverse klanten. Voor  Victoria Vlees heb ik teksten geschreven en  voor de websites van de Seniorenkrant en Be You Energy teksten geredigeerd."
Social media teksten en training 
"Voor Kleurrijk Julianadorp heb ik social media teksten geschreven rondom de activiteiten die zij organiseren en een contentplanning gemaakt. Daarnaast heb ik het bestuur een korte training gegeven hoe zij dit het beste kunnen inplannen."
Communicatieadvies
"De Koninklijke Nederlandse Kolf Bond volgt het traject Verenigingsondersteuning. Hun hulpvraag was dat ze graag een marketing en promotieplan wilden hebben. Daarbij heb ik ze ondersteund met als resultaat een goed plan."
P‌rojectleiding en communicatieadvies
"Op Kop is hét platform voor leren, werken en wonen in de Kop van Noord-Holland. Een project van de gemeentes Texel, Den Helder, Hollands Kroon en Schagen."
Teksten en social media
"Ik ondersteun het bestuur van Ondernemers-vereniging Kooypunt met notuleren, marketing/ communicatie zaken en ik organiseer met Helder Events de Open Dag op hun bedrijventerrein ."
Teksten voor flyers
"De Organisatie van Nederlandse Tandprothetici had drie bestaande flyers en een advertorial die ik tekstueel heb geredigeerd. Daarnaast heb ik ook advies gegegeven over de opmaak."
Training communicatie, PR en social media
"Het team van RKBS de Vlieberg heb ik een training gegeven hoe ze de school beter in de markt kunnen zetten. Met simpele tools waarmee ze hun activiteiten op een goede manier kunnen uitdragen, intern en extern."
Communicatieadvies, (web)teksten en social media
"Voor Santé! heb ik een leuk communicatievraagstuk opgepakt: het 10-jarig jubileum. Ik heb onderzoek gedaan, strategie geformuleerd, webteksten geschreven, een communicatieplan opgesteld en uitgevoerd."
Teksten voor magazines
"Zeeman Reclame Groep brengt verschillende magazines uit en maakt brochures en jubileumkranten voor bedrijven. Hiervoor schrijf ik regelmatig artikelen. "

Kennismaken?

Bel, mail of laat een bericht achter via het contactformulier. Ik kijk graag wat ik voor ‌‌jouw organisatie kan betekenen.

06 57 87 71 46
cyril@kraakheldercommunicatie.nl

LinkedIn
‌Instagram
‌Facebook
‌Twitter

Contactformulier

Bedankt voor je interesse. Ik neem zo snel mogelijk contact op om kennis te maken.

Creatieve groet,
Cyril Kraak
Verstuur
KVK: 
56442572