Communicatievraagstukken

Ieder zijn eigen expertise

Projecten, vraagstukken en teksten

Heb je een project of vraagstuk waar je niet uit komt? Kan je wel wat hulp gebruiken van een communicatieprofessional? Dan help ik je graag! Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van marketing en communicatie en weet hoe je een project of vraagstuk op een goede manier oppakt. Ik neem je alles uit handen, van A tot Z, zorg voor samenhang en stel prioriteiten.

‌Kan jij mijn hulp gebruiken bij het schrijven van teksten voor jouw website, nieuwsbrieven, social media, blogs, persberichten, flyers, folders of magazines? Ik schrijf ze graag voor je. Ook redigeer ik bestaande teksten. 

Vervanging tijdens verlof

‌Gaat jouw communicatie-expert er even tussenuit en komt alle communicatie stil te liggen of moet je het ineens zelf gaan oppakken? Je kan ook mij inhuren, zodat alle communicatie tijdens dat verlof rustig doorloopt. Een blik van buitenaf op zijn tijd is altijd goed. Het brengt misschien zelfs nieuwe inzichten voor jouw bedrijf. ‌

KraakHelder Communicatie inhuren?

‌Als ondernemer wordt er steeds meer van je verlangd. Naast het uitoefenen van je eigen core business, behoor je ook zelf een communicatieprofessional te zijn. Waar haal je al die tijd vandaan? Ik kan je helpen. Mij inhuren kost geld, maar de tijd die je hiermee bespaart kan je jouw eigen werk doen, dus dat verdient zich vanzelf terug. Zo doe jij het werk wat je leuk vindt en goed in bent en doe ik dat ook. Ieder zijn expertise.

Vanaf ‌€ 87,50 per uur exclusief btw, 
‌afhankelijk van het soort opdracht.

Bel, mail of laat een bericht achter via het contactformulier. Ik kijk graag wat ik voor ‌‌jouw organisatie kan betekenen.

06 57 87 71 46
cyril@kraakheldercommunicatie.nl

LinkedIn
‌Twitter

Contactformulier

Bedankt voor je interesse. Ik neem zo snel mogelijk contact op om kennis te maken.

Creatieve groet,
Cyril Kraak
Verstuur
KVK: 
56442572