Copywriting

Webteksten,  social media teksten, blogs, redactionele artikelen en persberichten

Boeiende en wervende teksten

Copywriting vergt onderzoek, voorbereiding en planning, nog voordat je maar één letter op het scherm hebt staan. Maar nog belangrijker: welke woorden kies je om het gedrag van lezers te beïnvloeden. Wervende, overtuigende en KraakHeldere teksten zijn nodig om te blijven boeien. 

Schrijven vanuit de klant

Je leest vaak teksten die vanuit het bedrijf zijn geschreven en niet aansluiten op de behoeften van klanten. Dat is zonde. Zorg dat je weet wat jouw klanten interessant vinden en schrijf daar je teksten naar. Voor websites, social media, reclames, folders en alle varianten die je kunt verzinnen. 

KraakHelder Communicatie inhuren?

Kan jij mijn hulp gebruiken bij het schrijven van teksten voor jouw website, nieuwsbrieven, social media, blogs, persberichten, flyers, folders of magazines? Ik schrijf ze graag voor je. Ook redigeer ik bestaande teksten. En met mijn creatieve blik adviseer ik ook hoe je jouw website het beste kan inrichten. 

Kennismaken?

Bel, mail of laat een bericht achter via het contactformulier. Ik kijk graag wat ik voor ‌‌jouw organisatie kan betekenen.

06 57 87 71 46
cyril@kraakheldercommunicatie.nl

LinkedIn
‌Instagram
‌Facebook
‌Twitter

Contactformulier

Bedankt voor je interesse. Ik neem zo snel mogelijk contact op om kennis te maken.

Creatieve groet,
Cyril Kraak
Verstuur
KVK: 
56442572