Social media strategie

Om succes te hebben met je content marketing, is een KraakHeldere strategie onmisbaar.

Een strategie zonder tactiek werkt niet

Het gebruik van social media is niet meer weg te denken tegenwoordig. Maar er zijn zoveel platforms, dat het goed is eerst na te denken hoe jij social media wil inzetten voor jouw bedrijf. Want zo nu en dan iets plaatsen, vergeten te reageren op vragen of in te spelen op de actualiteit is niet wat je wilt toch? En hoe sluit het aan bij de andere communicatiemiddelen, zoals een nieuwsbrief, advertentie, persbericht of blog. Hoe zorg je dat al die kanalen elkaar versterken? 

Overzicht met een contentplanning

‌Op welk social media platform is je publiek actief? Welk platform wordt veel gebruikt in je vakgebied? Welk platform sluit aan met het type content wat je deelt? Allemaal vragen om te beantwoorden voordat je aan de slag gaat. Formuleer doelen om te meten of je strategie werkt. Wil je meer zichtbaarheid, meer betrokkenheid of meer verkoop? En hoe meer content je maakt, des te belangrijker het is om overzicht te hebben. Een heldere contentplanning of content kalender helpt hierbij.

KraakHelder Communicatie inhuren?

Als ondernemer wordt er steeds meer van je verlangd. Naast het uitoefenen van je eigen core business, behoor je ook goede teksten te schrijven voor je website, leuke posts te maken voor je social media en creatief te zijn om onder de aandacht te komen en blijven bij je klanten. Waar haal je al die tijd vandaan? Ik kan je helpen. Mij inhuren kost geld, maar met de tijd die je hiermee bespaart en jouw werk kan doen verdient zich dat vanzelf terug. Zo doe jij het werk wat je leuk vindt en goed in bent en doe ik dat ook. Ieder zijn expertise.

Kennismaken?

Bel, mail of laat een bericht achter via het contactformulier. Ik kijk graag wat ik voor ‌‌jouw organisatie kan betekenen.

06 57 87 71 46
cyril@kraakheldercommunicatie.nl

LinkedIn
‌Instagram
‌Facebook
‌Twitter

Contactformulier

Bedankt voor je interesse. Ik neem zo snel mogelijk contact op om kennis te maken.

Creatieve groet,
Cyril Kraak
Verstuur
KVK: 
56442572