Communicatieadvies

Een standaard communicatieadvies bestaat niet. Een KraakHelder communicatieadvies wel.

Communicatie is mensenwerk

Elke organisatie communiceert. Maar met wie, waarom en hoe? Communicatie draagt bij aan de doelen van een organisatie; intern, extern, op korte en lange termijn. Wat is dan de belangrijkste boodschap? Hoe sluit die aan bij de belevingswereld van de ontvanger? En welke informatie is daarvoor nodig? Het is het goed om te weten waarom je iets zegt, hoe je het zegt en in welke inspirerende vorm je dat giet. Aandacht en originaliteit zijn belangrijke ingrediënten voor verrassende communicatie. 

Maak een helder communicatieplan

Communicatie ‌is veel meer ‌dan woorden. Bij veel organisaties ligt de focus vaak op de productie van middelen. Om echt resultaat te boeken, is het belangrijk eerst een communicatieplan en strategie op te stellen. Je hebt met verschillende doelgroepen, communicatiedoelen en middelen te maken. Een plan zorgt voor een logische samenhang binnen alle communicatie uitingen en is de basis voor effectieve communicatie. 


KraakHelder Communicatie inhuren?

Heb je een project of vraagstuk waar niet uit komt? Kan je wel wat hulp gebruiken van een communicatieprofessional? Dan kan ik je helpen. Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van marketing en communicatie en weet hoe je een project of vraagstuk op een goede manier oppakt. Ik neem je alles uit handen, van A tot Z, zorg voor samenhang en stel prioriteiten. 

‌Gaat jouw communicatie expert er even tussenuit en komt alle communicatie stil te liggen of moet je het ineens zelf gaan oppakken? Je kan ook mij inhuren, zodat alle communicatie tijdens dat verlof rustig doorloopt. Een blik van buitenaf op zijn tijd is altijd goed. Het brengt misschien zelfs nieuwe inzichten voor jouw bedrijf. 

Kennismaken?

Bel, mail of laat een bericht achter via het contactformulier. Ik kijk graag wat ik voor ‌‌jouw organisatie kan betekenen.

06 57 87 71 46
cyril@kraakheldercommunicatie.nl

LinkedIn
‌Instagram
‌Facebook
‌Twitter

Contactformulier

Bedankt voor je interesse. Ik neem zo snel mogelijk contact op om kennis te maken.

Creatieve groet,
Cyril Kraak
Verstuur
KVK: 
56442572